Εισηγητές
Εισηγητές

Μυρτώ Πετρόχειλου 

Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε κλασικό μπαλέτο σε ηλικία 6 ετών. Eισάγεται στην Ανώτερη επαγγελματική σχολή χορού της Ραλλού Μάνου, από την οποία αποφοιτεί το 2006 και συνεχίζει τις σπουδές της στο Λονδίνο -ΜΑ Cultural Policy & Management- στο City University of London παράλληλα με τη πρακτική της στο χορό, στο "παρκουρ" και στο τσίρκο.   Το 2009 εισάγεται στο National Center of Circus Arts- Circus Space London από όπου και απόφοιτει το 2012 με ειδίκευση στο εναέριο ακροβατικό στεφάνι.   Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού στο εξωτερικό, Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη και σεμινάρια τσίρκου στην ειδικότητα Chinese pole στο Λονδίνο και στη Lille.  Έχει συνεργαστεί με οργανισμούς όπως Εθνική Λυρική Σκηνή, Μέγαρο Μουσικής και με ανεξάρτητες ομάδες για το φεστιβάλ Μήνα Χορού και θεάτρου. Διδάσκει εναέρια ακροβατική τεχνική , εναέρια χορογραφία και συνεργάζεται με ομάδες σύγχρονου τσίρκου και ανεξάρτητες παραγωγές σε Ελλάδα και εξωτερικό


ΔΑΦΝΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ - Monitora Molinhα


Η Molihna είναι μαθήτρια του Baixinho.Απέκτησε την formadura στην Associação de Capoeira Filhos de São Bento Grande στην Βραζιλία το 1997. Αποφοίτησε από την Casa de Arte e Cultura Ginga Original, Sao Paulo, Brazil.
Είναι πρωταθλήτρια Ιταλίας στην capoeira σε δύο κατηγορίες.
Στο 1998 ίδρυσε την Ομάδα Capoeira Sou Eu στο Μιλάνο.
Η Molinha είναι η πρώτη γυναίκα που διδάσκει capoeira στην Ιταλία. Το 2007 απέκτησε το άσπρο-πράσινο κορδόνι διδασκαλίας.
Από το Νοέμβριο 2010 διδάσκει στην Αθήνα στο Circus Dayz ενώ στο Μιλάνο η Ομάδα Capoeira Sou Eu συνεχίζει να ασχολείται με την Capoeira.

Ειρήνη Gurova

Η Ειρήνη Gurova  γεννήθηκε το 56’ στη Μόσχα της Ρωσίας. Από 5 ετών εργαζόταν με τους γονείς της στο Τσίρκο της Ρωσίας όπου κέρδισε την εμπειρία καi την δεξιότητα που χρειαζόταν για να εισήχθη στο κρατικό ινστιτούτο « Το τσίρκο και διασκέδαση» όπου αποφοίτησε ως καλλιτέχνης του τσίρκο. Το 1972 εργάστηκε στο κρατικό τσίρκο της Ρωσίας για 30 χρόνια. Το 1982 συμμετείχε στο διαγωνισμό του φεστιβάλ τσίρκο της Ρωσίας όπου πήρε την 2η θέση. Αποφάσισε να προάγει τις τεχνικές τσίρκο και σε άλλες χώρες ως αποτέλεσμα το 1990 εργάστηκε στο «after cloudy company” στο Τόκιο της Ιαπωνίας ως specialact. Το 1992 συνεργάστηκε με την ελληνική jan roders entertainment ως καλλιτέχνης τσίρκο. Το 1995 εργάστηκε στην “tragakes company entertainment”. Το 1996 εργάστηκε ως special act στα cruise ships Aegean, Ocean Majesty, Princess Dance, Stella Solaris, Olympic, Azur  και στις Ελληνικές εταιρείες : Arnalia cruise line, festival cruise line, Olympic cruise. Από το 2008 εργάζεται στην CircusDayz διδάσκοντας Τεχνικές Τσίρκο σε παιδιά.

 

Τίνα Γουρζή


Η Τίνα Γουρζή γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης. Σπούδασε Γραφικές Τέχνες στο ΤΕΙ Αθήνας και στην ‘Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Δέσποινα Γρηγοριάδου’. Είχε δασκάλες στον κλασικό χορό την Μποριάννα Ρίζοβα και Καλίνα Μπογκόεβα, στο σύγχρονο χορό την Πέρσα Σταματοπούλου και την Μάρω Γρηγορίου και στον αυτοσχεδιασμό-χορογραφία την Μαρία Τσουβαλά. Εχει παρακολουθήσει σεμινάρια σύγχρονου χορού με τον Jeremy Nelson, τον David Zambrano, την Laura Aris Alvarez, τον Piergiorgio Milano,, Femke Gyselinck και Sandy Williams (Rosas), Erion Kruja και Yeji Kim ( Holfesh Shechter company), τον Χάρη Μανταφούνη, την Χριστίνα Σουγιουλτζή, την Στέλλα Ζάννου, την Μαρκέλα Μανωλιάδη, και σεμινάριο χορογραφίας με την Yolanda Gonzales (μία απο τους ιδρυτές του Unterwegs Theater ).
Απο το 2009 ξεκίνησε να ασχολείται με τα ακροβατικά εδάφους  και απο το 2011 με τα εναέρια ακροβατικά  παρακολουθώντας σεμινάρια και μαθήματα.
Συμμετείχε στην χορογραφία της Maxine Heppner ‘25 ways to die’ (παρουσίαση Booze Cooperativa), στην χορογραφία ‘ήταν και δεν ήταν’ της Ρεγγίνας Αλεξοπούλου (ομάδα ‘Ίασις’, 6ο Φεστιβάλ του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων-Θέατρο Ροές), στο 2ο Χορευτικό Gala του Σωματείου Ιδιοκτητών Σχολών Χορού Ελλάδας και στην performance “exactly-0” της ομάδας YELP Danceco (3η Μπιενάλε της Αθήνας 2011 ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ).Από το 2007 διδάσκει σύγχρονο χορό και stretching σε ερασιτεχνικές σχολές και συλλόγους οπου έχει συνεργαστεί και συμμετάσχει στις παραστάσεις τους.


ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ 1958

Ο Κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ  ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ  MEETING. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ. ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Έλενα Μεγγρέλη 


Έλενα Μεγγρέλη Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου, απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών και Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Υποκριτική του Τμήματος Θεάτρου του Α.Π.Θ. Έχει συνεργαστεί με τους Θ. Μοσχόπουλο, Λ.Κονιόρδου, Τ.Λύγαρη, E.Λυγίζο, Τ.Ράντζο, Σ.Μπλάτσο, Σ.Ετεμαντί, Ρ.Εσκενάζυ κ.α. Έχει διδάξει θεατρικό παιχνίδι σε παιδιά δημοτικού ενώ εμψύχωσε το εργαστήρι ζογκλέρ του Κέντρου Κοινωνικής Υποστήριξης Άρσις για παιδιά γυμνασίου και λυκείου. Με την όμάδα Le Cirque Petit περιόδευσε στην Ελλάδα και το εξωτερικό δίνοντας παραστάσεις σε πλατείες, δρόμους, θέατρα, εργοστάσια, σχολεία και νοσοκομεία- Ανακοινώσεις -

..may all days be circus dayz